We doen nog meer!

We zijn betrokken bij maatschappelijke ontwikkelingen die - net als ons werk - zeer gevarieerd zijn. Soms leiden projecten tot nieuwe concepten (STUDENT-labs, Gasfornuis). Ook worden initiatieven door ons ondersteund vanuit de persoonlijke betrokkenheid die we hebben (GRC, Toentje). Wat we nog meer doen is in dit overzicht weergegeven.

Verhuur kantoorruimte

Jouw kantoor op een bijzondere locatie? Ga naar RIOlab!
Innovatief ondernemerschap vraagt om een inspirerend ‘broeinest’, een plek waar ondernemen hand in hand gaat met de uitwisseling van ideeën en ervaringen. EnTranCe (Centre of Expertise Energy) op de Zernike Campus ís zo’n plek. Op dit terrein verhuren wij in ons RIOlab kantoorruimtes. In een prettige netwerksfeer kun je hier je ondernemerschap in duurzaamheid en energietransitie verder ontwikkelen.

RIO-web258.jpg

Participaties

WORK@PROJECTS
WORK@PROJECTS is dé detacheerder in Noord-Nederland als het gaat om ruimtelijke ontwikkeling en vastgoed. Wij werken met een breed spectrum van mensen: van junior tot senior. Dankzij onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis en expertise leveren wij maatwerk, zowel aan opdrachtnemer als opdrachtgever. Kijk op onze website om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen!

workatprojects_Logo.png
Tekengebied 1 (2) (1).png

STUDENT-labs 
STUDENT-labs is een platform voor studenten van de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen, het bedrijfsleven, kennis- en onderwijsinstellingen en (semi-)overheden. Studenten kunnen onder begeleiding van RIO aan de slag met een project uit hun toekomstige werkveld om op deze manier relevante werkervaring op te doen. Nieuwsgierig naar onze projecten? Kijk op onze website voor meer informatie!

Betrokken bij

GRC fit en gezond
GRC Groningen is een middelgrote voetbalvereniging in Groningen. De spelers en leden komen uit verschillende wijken van de Stad en er is in de vereniging veel diversiteit wat betreft migratieachtergrond en maatschappelijke functies. RIO ondersteunt de jeugdafdeling en het programma "GRC fit en gezond naar de top". Met dit programma wil GRC de jeugdspelers bewust maken van een gezonde lifestyle en wordt in de kantine een breed scala aan gezondere producten aangeboden.

grcgroningen_logo.png

Sidekicks

Het Gasfornuis
In het kader van gebiedsmarketing van het voormalige CiBoGa-terrein in Groningen heeft RIO een containerpaviljoen ge-exploiteerd onder de naam 'Het Gasfornuis'. Dit paviljoen is opgebouwd uit gebruikte zeecontainers en heeft plaats geboden aan vergaderingen, kookworkshops, bruiloften en lokale markten, allemaal gefaciliteerd uit de keuken en café op de begane grond. Het gasfornuis is in 2017 gedemonteerd en in zijn geheel verplaatst naar de Zernike Campus waar het is omgebouwd tot kantoorruimte.

GasFornuis (2 van 2).jpg